Naturtalang

Ojojoj vad jag är bra på att köra med transport, kört själv idag 2omgångar till ridhuset och ja kan man så kan man ju ;) Naturtalang helt enkelt ! .. Eller så sitter lilla lastbil körningen kvar så det går som smort helt enkelt :)

Har tömkört Kitty som bara va så fin, hon kom loss i nacken o kom bra bakifrån, så nu hoppas vi att det sitter i imon också ! Sen Cayenne trimmade jag lite lätt o hon bockade inte så mkt idag, bara lite i början o hon är såå fiin, längtar till 2011s tävlingssässong då vi har Falsterbo som mål !

Alla älskar väll Mohombi efter låten Bumpy Ride är han stjärna och nu har videon kommit ut till Dirty Situation, och gargh va han är bra denna gång tillsammans med Akon, förstår att Mohombi har blivit RedOnes lilla älskling !
Länk: http://www.youtube.com/user/MohombiVEVO#p/u/0/MamdC5RAMdA
Han har också sammarbetat med Far East Movement och den låten är lika grym som vanligt !!
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=Z7e0Dmr1mBk

Han är en legend, han ÄR musik han har insirerat ALLA som ens sysslar med musik, det går att säga mkt, men ord räcker inte till han va ALLT med musik helt enkelt, självklart syftar jag på Michael Jackson. Hans samarbete med Akon har nog inte undgått ngn, videon är släppt och den är gjord av mestadels gamla bilder.
Länk: http://www.youtube.com/user/MichaelJacksonVEVO#p/u/0/-oCCnxBos10
OCH om inte det räcker så kommer hans album Michael ut imorgon fredag, SPÄNNANDE !! Hans producent sitter inne med ca 60 låtar som aldrig är släppta som Michael aldrig tyckte var tillräckligt bra, jag sitter då som på nålar inför imorgon, han har bara släppt hits och allt han rört blir hits så om dessa låtar är hälften så bra så blir det grymt !!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0