2010 del 2

Nästa del av mitt 2010 denna gång med hästarna :)
Kitty har hoppat jätte fint och många placeringar av de få tävlingar hon gjort i år :)
Bl.a. har hon gjort super rundor i 1.30, hoppat 1.35 på de nationella i Grevagården, maxat och svårt, för första gången sen 2009.
Länk till min YouTube: http://www.youtube.com/user/LWidegren
Cayenne har varit stjärna och gjort sitt första tävlingsår och varit felfri i nästan varenda en start hon gjort iår t.o.m 1.10.
Hon va felfri i 3/4 kval till 4års och gick semifinal :)
Jag tävlade Your Horses hästar en hel del och endel av dem fastnade man för :)
Som Company Q, 6åring e. Leuthen I - Robin Z som tävlades till 1.20 innan han blev såld .
Inverness Fenix, 6åring e. Feliciano - Ralmé Z som debuterade 1.20 och va felfri prec innan jag slutade.
Länk till Fenix 1.20 debut:http://www.youtube.com/user/Yourhorsesweden#p/u/26/cJvKt7iqTCI

Redan ?!

Är 2010 redan slut ? Känns konstigt vemodigt och ja det har gått alldeles för fort kändes som att de va igår som jag va på Zettermanns fest i Helsingborg när det egentligen va ett år sedan ... Men tiden går ju fort när man har roligt så roligt måste jag haft, detta har helt klart varit ett av mina bästa år, både personligt och med alla hästar :) 2010 har helt enkelt varit fantabolous !

Om man skulle dra sig till stallet kanske och rida för sista gången i år kanske ... Känns som en bra idé innan jag drar mig mot mina alldeles underbara vänner !

Uppdaterar mer senare !
Pussilusk !

Finally !

Haft ännu en dag i stan, gav upp jakten på byxor och ägnade mig istället åt systemet ! Så mkt bättre o lugnare o tystare och ja det gillas helt enkelt :) Kollade runt i de flesta affärena på A6 men inget som riktigt föll mig i smaken helt enkelt . Så storshoppingen blev helt enkelt på systemet ! Så nu är jag laddad för fest imorgon ! Och eftersom det inte fanns ngn lockande fest i hela Jönköping så fixade vi helt enkelt en egen, god mat och dricka o vara allmänt sociala och sedan kanske man drar vidare på fest senare helt enkelt, får se vad vi känner för :)
Resten av 2010 kommer väll imon tror jag om jag hinner .
Puss på er !

2010 del 1

Hade tänkt att börja sammanfatta året som gått och vad som hänt :)
Jag flyttade från Falsterbo till Höllviken och hem till Jönköping, och ja jag saknar skåne !
Jag va självklart på The Voice'10 i Sthlm o såg Lazee, Tinie Tempah, Crossfire, Flo Rida, Sen Banan, Kato o Madcon :)
Lazee Kungan augusti-10Tinie Tempah Kungan augusti-10
Sen va det dags för Malmöfestivalen och NRJ in the Park med Rasmus Seebach, Million Stylez, Kato, Lazee, Sibel, Mohombi, Locnville o Sean Banan :) Träffade ngra av artisterna efter och Lazee o Rasmus är helt klart sötast !!
Och på Malmöfestivalen lyckades jag skaffa mig parkeringsböter på 1000;- varför ? Ja asså ... de va ganska fullt i Malmö under festivalen o jag och Ida hade bråttom så vi tog platsen vi hittade att det råkade vara eeen handikappsplats gjorde ju inte saken bättre .... Hahahaha aldrig mer pakera på handikappsrutor !!!!
Mer kommer senare idag :)
Puss

Äggmacka :)

Sådär, har precis käkat frulle,¨äggmacka, hur gott ? Helt klart favvisen ! Lite löst stekta och peppar o salt :)
Ska väll bege mig utåt snart för att hinna klart med allt, stallet o göra det vanliga, rida ut på Cayenne en runda i skogen, sen ska väll Kitty få sig en omgång i ridhuset ikväll hon är halvt galen i hagen för tillfället !
I eftermiddag blir det en runda på A6 med mina kära vänner för att hitta lite saker till nyår, oyff måste överleva ännu en gång bland allt folk, det gillas inte !! Så får väll se vad man hittar, ska laga ett par skor också o hitta ett par nya byssor, hoppas helt enkelt att alla andra stannar inne just idag :)
PUSSoKRAM

Trööött

Sådär sitter redan i sängen helt utpumpad .... Håller nog på att bli sjuk och så har en blomma blommat så mina ögon dör !! Vill inget hellre än bara lägga mig och sova i all evighet men kanske borde äta först är sjukt hungrig också ...
Har inte gjort många knoop idag .. Men lite nytta har jag allt gjort ! Trimmade Cayenne lite lätt i ridhuset, jobbar mkt på att få henne stadigare i formen och stödet i handen, hon hugger gärna sig fast så vi gör mkt övergångar trav - skritt och arbetar mest i trav innan vi går över i galopp, underelättar mkt att ta det lugnt och steg för steg, gångart för gångart, blir så mkt enklare och bättre i slutet !
Sen har Nova blivit chippad och ID kollad och allt så snart finns hon på riktigt ! Skönt att få det gjort.
Lilla Nova Li på bild :)

Ne nu ska jag käka o sen sova i all oändlighet !
Puss på er !

Ouff ....

Sitter med ont i ena örat, rinniga ögon, ont i halsen, huvudet och kickel i näsan, inte kul alls !! Att börja känna sig sjuk nu är ingen höjdare alls ..... Ne ska inte sitta här och tycka synd om mig själv mer nu, dags att gå ut !
Stallet, ridning står på schemat o ja mkt mer är det nog inte får se vad som händer helt enkelt :)
Lysssna in Tinie Tempah ft. Kelly Rowland - Invincible, svinbra låt bara älskar den :)
Är helt uppslukad av boken Dandy, den är svinbra, lever högt över förväntningarna efter boken Live to Win, gargh vad jag längtar till Andreas Carlsson Dandy musikal !!!
Bjussar på en bild med Tinie Tempah från kungsan i sommras :)
Bloggar mer sen !
PussoKram

Vardag ...

Jahop nu sitter man här igen med Facebook, Skype och bloggen uppe, det har blivit vardag numera och det känns skönt, ingen stress alls !! Efter stressen i skåne i ett år är det skönt att göra ingenting alls, får dock abstinens ganska ofta men det kan jag leva med bara jag slipper leva mitt liv i den ultrafarten igen !!

Puss på er !!!

Sess nästa år !!!

Varit i9väg på stan nu idag, och gud jag döör !!! Man kan inte ens gå, folk överallt, paniken kommer krypande ganska så omedelbart, först knappt man fick parkering ens så ja vi ses inte på stan förrens nästa år !!
Va även på information på folkuniversitetet tillsammans med arbetsförmedlingen om att vara arbetslös, så ja varje måndag och tisdag framöver befinner jag mig där, duktigt är bara förnamnet nästan som att gå i skolan igen .. Har lite små planer som smids ganska mkt nu så vi får se vad som händer i framtiden !!
Nehe farmor o farfar är här så dags att vara lite social !
Se you soon !
Puss

Jönköping

Sitter i sängen och benen är alldeles för trötta för att gå upp än, snart men inte riktigt än, hästarna är redan ute så jag behöver ju inte stressa allt för mkt ! Ska in till stan om ett tag och senare in på ngn kurs, fråga mig inte vad det va för det vet jag inte riktigt ..... Men det blir nog kul .. Måste ju in till Charlies också och kolla deras mellandagsrea, man hittar alltid ngt att handla där utan att man behöver ngt ... konstigt de där ...
Hade mig redan efter förra nyår bestämt mig för att jag skulle till Zettermans nyår i Helsingborg, festen är grym ! Man träffar alla de man träffar allt för sällan, alla från älskade Skåne .. Men nu för ngra dagar sen ändrade jag mig helt och bestämde att jag ska vara kvar i Jönköping, så jag måste hitta en lite större, lite galnare, lite roligare fest, helt enkelt en totalt urflippad fest, finns det ?
Bild från Grevagårdens nationella 1.35 :) Finafina Kitty !

Dags att gå upp nu !
Puss på er !

Slash

Slash, ja alla vet väll vem Slash eller Saul Hudson som han egentligen heter är ? Det tillhör väll de grundläggande musikkunskaperna att han är den legendariske gitarristen som varit med i bl.a. Guns N'Roses. För att komma till saken har han släppt ett eget album nu iår med artister som Fergie, Kid Rock, Iggy Pop, Ozzy, Alice Cooper, stort är bara förnamnet, det är genialiskt ! Varenda låt är grym !
Debuten på Cayenne efter en veckas vila är gjord och hon hoppade som en kanin runt säkert 5varv i ridhuset innan hon galopperade som en vanlig häst ... Hon är ett hopplöst fall den lilla hästen ! Nu när det är svinkallt och hon är nyklippt har hon fått på sig ett termotäcke till, så nu har hon 3st på sig, får hoppas att hon inte fryser !
Jag är bajstrött och ska snart sova, sitter i sängen o bloggar så vi hörs imon !!
Puss på er !

Daniel Adams-Ray - Lilla Lady

Ojojoj vad bra den låten är, hela "Svart, vitt och allt däremellan" albumet är grymt, tuur att Snook delade på sig, Daniel och Oskar Linnros är så mkt bättre var för sig !!
Kom prec att tänka på när jag och min kära storebror skulle laga mitt explorer för ngra dagar sedan, varje gång jag startar internet explorer kommer det upp en ruta att explorer slutat fungera och jag har pratat med datasnubbar som säger att det bara är att ominstallera o det är sviinenkelt .... Jarru enkelt vet jag inte ... till en början vänder sig hela skärmen, jaha va fan hände ? fick sitta med datan upponer för att se men efter ett bra tag hittar jag hur man ändrar det, puh ett problem mindre ! Sen sitter min bror och försöker med alla inställningar o allt vad han nu fixade med men internet funkar fortfarande inte ... Jaha .. Då kommer min lillebror in med kommentaren "varför använder du inte Safari som webbläsare?" vilket jag svarar med "Varför ska jag använda ett spel som webbläsare?" Hahahahahaha japp de visade sig ju att Safari va en webbläsare och min data som stått i säkert 2månader funkade igen som den gjort hela tiden ................
Snart dags för en tur till ridhuset med Cayenne som vilat i 1vecka för att trimma lite, har klippt henne idag och hon blir så fin när hon är klippt ! Fina lilla hästen :) Så nu är det väll bara 2st kvar att klippa, det är kul att klipp+a o se hur fina de blir efteråt, samma sak med att knoppa o bada o allt sånt, jag bara älskar tävlingssässongen när det ska vara Topp hela tiden o man för knoppa o göra dem fina o allt, oj vad jag älskar tills tävlingarna börjar igen ! Kitty ska debutera 1.40 när utomhussässongen börjar och Cayenne ska debutera 1.20 ganska så fort och förhoppningsvis kvala till Falsterbo och Breeders och Rally ska visas på 3årstestet och ja jag längtar till 2011 !!!!!!!!!!!
PussoKram!

Vi åkte nog vilse ...

Oj vad jag inte har varit aktiv här, har faktiskt haft fullt upp inför julen men inga bortförklaringar jag är en dålig bloggare för tillfället, sorry !
Vad har hänt sen sist då ? Ja ingen har väll missat att det varit jul hoppas jag, en bra jul med mkt presenter, like a lot !!! Ny klippmaskin, kläder, presentkort, pengar, Andreas Carlssons Dandy, o va jag redan älskar den lika mkt som live to win :) Sen en hyel del mer saker men hinner inte tänka tillräckligt länge för att få fram allt va ju trots allt 2dagar sedan och mitt minne är ... sådär bra helt enkelt .
Juldagen då, ja själklart va det fest men vad hände ? Jo jag, Sara o Louise åkte vilse .... eller vi hade planerat Jönköping ovh Bongo men slutade i Tranås  där våran älskade Filippa fanns och till och med vi själva undrade vad som hände men de va sjukt kul, svettigt dansgolv och vi gillart !!!! Trots att jag körde och va 100% nykter blev det ett bord där tillsammans med Oskar utan tröja ....... KUUL !!!!!!!! Träffade gammla klasskompisar och min granne, "va fan gör du här?" va det första vi sa till varann hahaha, tänk att man behöver åka till Tranås för att träffas när det är sådär 100m mellan oss ......
Hästarna har fått vila några dagar eftersom Kitty har hoppat in till Cayenne som hatar alla utan sig själv och Kitty får pencillin eftersom hon har sår överallt och Cayenne är svullen i bakbena .... ja men varför inte hoppa över staketet, smart5 drag Kitty !!!!!!!!!!!!!!!! Fairytale får vila lite eftersom hon är lite tjockare än vanligt i sitt ena ben och Rally är ju redan färdig inriden tills nästa år och ja de andra är bara små !
Nehe om man skulle dra sig mot stallet och göra klart där och sedan slå på en bra rulle på TVn och bara chilla tills imon !!! Tror det får bli så :)
Linkin Park - In The End, tidernas låt, jag ÄLSKAR den, eller jag ÄLSKAR hela Hybrid Theory albumet !!
PussoKram
Ps. Jag ska lägga upp mer bilder, snart ...

Novali eller Nova Li

Hej alla!

Igår hann jag inte blogga eftersom jag va nere i först Bromölla och hämtade transporten som nu är som ny, med nya väggar, skärmar, dörrhandtag o uppbindningar ja de gjorde en helservice, nu är det bara golvet och sadelkammaren som är orginaldelarna ungefär .... Sen åkte vi vidare mot Ängelholm för att hämta nya lilla skrutthästen :) Ett litet stoföl född i maj, jag köpte henne redan i augusti/september men hon har inte varit tillräckligt gammal förens nu, hon är fortfarande odöpt eftersom uppfödaren hade väll sådär runt 40st föl, svårt att komma på namn till alla kan jag tro ! Men mamman heter Nimble M och pappan Fokker så funderar på Novali eller om man ska stava det Nova Li så det inte blir fel uttalat, får se ! Fölet är brunt med stjärn och lite vitt på 2ben, mamman har gått svår hoppning i Holland men inte tävlat så mkt i Sverige mamman är e. Martel** - Heidelberg (e.Ladykiller**) - Dirigent, riktigt bra KWPN stam !!!! Pappan är e. Marinier - Flaneur, han är dock inte godkänd i Sverige :)

Bilder kommer senare !
Kram

Filmkväll

Va på filmkväll igår med fina vänner, blev till slut till att se 5filmer, började med Toy Story 3, Not Forgotten, En riddares historia, Death Race och Wedding Date, gargh vad bra En riddares historia och Wedding date är, kan iaf den sistnämnda utantill ! Har sett båda otaliga gånger :)

Städat ut lite i lådor på mitt rum idag o hittade en hel del gammla saker, ett gott skratt förlänger livet sägs det ju, så nu lär jag leva länga, kanske delar med mig av lite smarrigheter senare !!

Kram

1vecka kvar ....

Vad gör man en fredagskväll när man ligger hemme med förkylning ? Jaru, ingenting att göra och lite halvabstinens kan man lugnt säga, ska ut o fodra hästarna vid 10, det är vad jag har att se fram imot en fredagskväll med exakt 1v kvar till julafton och vad önskar jag mig ? Listan är lång man kan aldrig få nog av materiella ting, men vad betyder de igentligen ? Folk i andra länder säljer sina barn för att kunna ha råd med mat och här i Sverige är det katastrof om vi inte får det vi vill ha i julklapp ... En tanke som slog mig och den är värd en extra tanke, var nöjd med det du har!!!

M. Pokora :)

Kram


Musikhjälpen i P3

Jag hoppas att ingen har missat Musikhjälpen som pågår i P3 just nu, dygnet runt och även på SVT Play, artister som Lazee, Adam Tensta, Vincent, Daniel Adams-Ray och Ola har redan uppträtt. Musikhjälpen försöker stoppa handeln med barn, vilket jag tycker är sjukt bra och säkerligen de flesta ute i världen ! Man kan enkelt skänka pengar till detta för mer inte kolla på deras hemsida eller lyssna på P3 ! Vad händer med barnen om ingen hjälper dem ? Kan man enkelt fråga sig om man är tveksam till att skänka pengar .....

Hade en värd kväll med bästa brudarna hos Filippa igår och åkte snowracer och tefat, sjukt kul !!!!!!!! Såndana saker sitter inpräntat långt kan jag lova, de går inte att växa ifrån !

Båda hästarna fick vila igår, va inget vidare väder att ge sig ut med transport i, halv snöstorm är aldrig kul !! Jag som bodde i Falsterbo/Höllviken förra vintern vet hur det är när det kommer en riktig snöstorm och brrrrrrr de är aldrig kul !! Att ha stallet precis igemte havet är underbart varje gång det inte blåser, dock så blåser det ganska ofta .....

Time to go, hästarna är hungriga och jag ska fixa lite saker !

Kitty i sin 1.20debut -08 :)

Kram på er !!

Bad update

Oj vad jag inte varit aktiv här ...

Jaha vad har man hittat på då ? I måndags va det movienight hos Filippa med pulkaåkning i 55km som stog på schemat, ack så kul det är ! Helt klart bästa brudarna <3

Trimmat på hästarna som vanligt och hoppat studs idag, 5st på rad med 2,70 - 3m mellan varje, är väldigt stärkande, Cayenne har jätte enkelt att hoppa studs för hon är så snabb och explosiv. Kitty däremot har ganska svårt för studs eftersom hon är lite svag bak och kniper i bakbenstekniken, så hon behöver mkt studsande !

Imon är en enkel dag lina Kitty lite med graman mellan frambenen och Cayenne vilar o Fairytale vilar så det är bara stallet och en snabb runda till ridhuset som står på schemat imon :)

Kram

Sunday Bloody Sunday

Hästarna har skött sig kalas, Kitty hoppade igår linje, 2studs (2,70 imellan) - 5,5m - oxer - 9,5m - räcke. Tycker det är en bra övning eftersom hon ofta blir stark och springig efter hindrena och då bromsar räcket upp henne också därför jag har lite kort genom hela serien hon hoppade jätte fint på oxern men sprang ändå lite mot räcket men hon slutade bra iaf :)

Idag red jag bara Kitty lite lätt i låg form och bara i 20min så hon fick sträcka ut musklerna lite :)
Cayenne vilade igår men vi trimmade lite idag och hon börjar bli jätte fin i traven nu men bockar fortfarande ganska mycket i galoppen ... Men förhoppningsvis slutar hon tycka att allt är överdrivet kul snart ochy blir lite mindre bockig ! Så länge hon är glad är det inga problem för mig iaf :) Får stå i lätt sits i galoppen bara, tycker det är lättare att vara stadig i sadlen när hon bockar som en idiot då ..

Har helt missat att R Kelly har släppt nytt album i fredags, samtidigt som MJ, tufft av honom ! Han är grym och albumet är bara så mkt den gamla R Kelly så ja det är ett grymt album ! Har fått mkt bra kritik i Sverige också, kul !

Några favoritlåtar just nu:

Ke$ha - We R Who We R
The Downtown Fiction - I Just Wanna Run
T.I. ft. The Dream - No Mercy
Flo Rida ft. Akon - Who Dat Girl
Taio Cruz ft. Kylie Minogue - Higher
Sean Paul ft. Bob Sinclar - Tik Tok
Pitbull ft. T-Pain - Hey Baby (Drop It To The Floor)
Enrique Iglesias ft. Wisin & Yandel - No Me Digas Que No
Daniel Adams-Ray - Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt

Ingen har väll missat årets jullåt ?
Sean Banan - Gott Nytt Jul den ligger t.o.m. 3a på Diggilistan ..

Igår var det sista trackslistan i P3 för alltid, lite sorgligt den har ändå funnits i 30 år .. Daniel Adams-Ray med Gubben i Lådan slutade iaf 1a och är nu lite smått historisk.

Kram

Idolkväll

Idolkväll @Filippas place, även Sara o Adam, en grym kväll !! Började med att Filippa bjöd på Taco, GOTT ! Sen Idol och inte helt oväntat men riktigt synd vann Jay .. Men han kanske går mot strömmen och lyckas .. Jag hoppas verkligen inte att ngn missade Förkväll med Weise som visades på webben mellan själva framträdandet och resultatshowen han borde bli programmledare, helt klart !!
Sen hade alla lite sprall i benen kan man lugnt säga .. vi tog Filipaps bil och en pulka ...... och ja det slutade lyckligt, o jag o Sara som satt på pulkan hade snö innanför hela byxorna och farttårar så det sprutade Filippa körde ja det känndes som 100km men de va nog 20 ;) Hahaha tillslut gick vårat snöre av :( Så där slutade den åkturen, så ... Då begav vi oss till isen o ja fråga mig inte ens va vi gjorde o sen pulkaåkning o fix o vi hade svinkul o pulkan är knappt levande ..

Kram

WTF ?!

Om det är som reportern får det att framstå i intervjun med Jay så är det alltså så att Jay och Minnah är ett par ? WTF, är det minsta man kan säga, han är otrlogigt begåvad men först åker han fast för knark och nu är han tillsammans med den andra idolfinalisten Minnah som åkt ur tidigare och kom tillbaka när Alice hoppade av, vad är det här ? Har idol blivit ett skämt ?
Länk: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/idol/article8252081.ab

Rumpvärme

Igår kom jag på vad jag tyckte var världens idé .. Köpte lussebullar på 7eleven och ja alla vet väll att de är godara lita varma ? Så jag kom på idén att om jag sätter på rumpvärmen i det andra sätet o så lägger jag påsen där .. OCH det funkade faktiskt ganska bra va lite ljummna iaf när jag skulle äta dem .. :)

Än så länge har jag bara varit i stallet o mockat o fixat ska väll iväg till ridhuset snart o hoppa Cayenne lite för första gången och trimma Kitty !

Idolfinal ikväll, jag hade länge tänkt bojkotta det eftersom Olle åkte ut, men ... När man tänker lite längre va det ganska bra .. Jay har hela tiden varit klar vinnare, allas favorit och ja han är grym men ska han verkligen vinna ? Han är rocksnubben som helst vill lira med sitt band och alla kan väll hålla med om att det är där han passar ! Så varför ska han vinna ? Få släppa en platta med mer poplåtar bli såkallad Idolifierad och lyckas lika bra som Erik Grönwall ? Ne skulle inte tro det Erik spelar numera i Heat och man hör inget från honom, varför kunde inte han kommit 2a ? 1orna går det oftast inte så bra för, visst Agnes har haft en hit i USA men hon vann ska inte det betyda mer än en, en enda hit ? Sen har vi t.ex. Darin som slått stort runt om i Europa och levererat hit efter hit i Sverige, vilket väljer man ?
Så jag hoppas helt klart att Minnah vinner, hon är en bra artist som passar in bra i popvärlden men för mig spelar det ingen rollo om hon lyckas eller inget till skillnad från Jay och Olle som jag verkligen vill att de ska lyckas, få producera sitt egna material och bara så mycket sig själva det går !!

Kram

Naturtalang

Ojojoj vad jag är bra på att köra med transport, kört själv idag 2omgångar till ridhuset och ja kan man så kan man ju ;) Naturtalang helt enkelt ! .. Eller så sitter lilla lastbil körningen kvar så det går som smort helt enkelt :)

Har tömkört Kitty som bara va så fin, hon kom loss i nacken o kom bra bakifrån, så nu hoppas vi att det sitter i imon också ! Sen Cayenne trimmade jag lite lätt o hon bockade inte så mkt idag, bara lite i början o hon är såå fiin, längtar till 2011s tävlingssässong då vi har Falsterbo som mål !

Alla älskar väll Mohombi efter låten Bumpy Ride är han stjärna och nu har videon kommit ut till Dirty Situation, och gargh va han är bra denna gång tillsammans med Akon, förstår att Mohombi har blivit RedOnes lilla älskling !
Länk: http://www.youtube.com/user/MohombiVEVO#p/u/0/MamdC5RAMdA
Han har också sammarbetat med Far East Movement och den låten är lika grym som vanligt !!
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=Z7e0Dmr1mBk

Han är en legend, han ÄR musik han har insirerat ALLA som ens sysslar med musik, det går att säga mkt, men ord räcker inte till han va ALLT med musik helt enkelt, självklart syftar jag på Michael Jackson. Hans samarbete med Akon har nog inte undgått ngn, videon är släppt och den är gjord av mestadels gamla bilder.
Länk: http://www.youtube.com/user/MichaelJacksonVEVO#p/u/0/-oCCnxBos10
OCH om inte det räcker så kommer hans album Michael ut imorgon fredag, SPÄNNANDE !! Hans producent sitter inne med ca 60 låtar som aldrig är släppta som Michael aldrig tyckte var tillräckligt bra, jag sitter då som på nålar inför imorgon, han har bara släppt hits och allt han rört blir hits så om dessa låtar är hälften så bra så blir det grymt !!

Kram

Idol

Sådär stallet klart, duschad o klar eller inte klar men snart klar för att åka till stan och sitta på kurs i ja vet faktiskt inte hur länge .. Inte alls för länge tror jag sen hämta mamma på jobbet efter det typ 2 timmar senare, tur att Espresso House nr2 har premiär i Jönköping idag, muffins o varm dryck för 20kr !! MUMMA, See ya there !!

Körde själv med transport igår, buhu vad läskigt de va .. Men jag överlevde fram och tillbaka 2gånger o oj vilken naturbegåvning jag är !!

Såg på msn att Minnah o Jay skulle vara mer än vänner ? Kom igen nu va har ni sett hur Jay ser ut o Minnah ?? Vilket par va skönheten och odjuret ungefär .. Men samtidigt varje år är alla tillsammans med alla, inavel i idol ?

Pratar med Sandra nu o oj va vi pratar :)

Time to go !
Kram

September & Petter - Baksmälla

Har ni hört låten ? Den hade premiär på NRJ idag och den är gryyym !!! Efter Septembers cover på Petters Mikrofonkåt är det här en perfekt låt !! Like it a lot !! Länken till den här:
http://www.youtube.com/watch?v=5ewrKeUZxxQ

Läste att Rhianna kommer till Sverige i höst med sin "Loud" turné Malmö och Stockholm blir det. Hon är bra på skiva men är hon lika bra live ? De som sett henne säger att hon förstör sig själv live .. Vi får se om man ändå ser henne !

Alla har hört Bruno Mars låt Just The Way You Are, hittade en remix på den gjord av min favorit i svensk Hip Hop, Lazee, gillar den skarpt ! Lazee har grymt mkt talang och jag kan lyssna på hans låtar i en evighet, har fortfarande kvar låtar som Rock Away o Top Notch på min telefon ..
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=rbMKDqpwfTY&feature=channel
Kolla in hela Lazees youtube kanal helt enkelt, han går bara att älska !! Är det ngn jag skulle vilja träffa är det han, han verkar bara så jävla skön !! Som att gå med jympaskor i en vattensäng ungefär :)

Får väll svänga över lite till mig själv nu då :) idag, ja ska väll rida som vanligt får väll bli ridhuset eftersom de är så äckelmycket snö ute ! Våran transport är för ovanlighetens skull fel på, har en Thule Excellent den är väll 3-4 år kanske o vi har bytt taket, skärmarna o nu ngt annat som ska bytas för färgen släpper, det blir sprickor lite här o var o ja så Bromölla nästa för transporten ! Men som tur e får vi en lånetransport från Thule o de läskiga är att jag får köra den på B-kort, har ju kört liten hästlastbil hela året innan så vi klarar nog de får vi hoppas ..

Missa inte Andreas Carlssons gästblogg på Aftonbladet ! Länk: http://blogg.aftonbladet.se/dandyworld

Kram

Flo Rida

Ingen har väll missat Flo Ridas nya album ? Efter Club can´t Handle me ft. David Guetta har i alla fall jag suttit som på nålar !! Efter att jag såg honom i Kungsträdgården i sommras blev ju inte vålarna mindre vassa !! Han har levererat hit efter hit och är outstanding. Hans kropp .. Ja de finns inte ord för den, PERFEKT !! den 30november kom skivan ut, Only One Flo (Part 1) med singlar som Turn Around och Who Dat Girl ft. Akon och samarbete med Kevin Rudolf finns det inga ord ... Jag älskar Flo Rida från första albumet till det som blir hans sista !!!

Kram

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Daniel Adams-Ray, hur bra är han inte ? Gubben i Lådan sitter som en smäck, går inte att förtränga en ända rad i texten den är perfekt :) KÄRLEK

Ridit Cayenne i ridhuset för första gången på 7v nu ... Vi har ridit lite hemma förra veckan meeeeen .. Hon springer in i transporten, skrapar hela vägen, kan inte stå still när vi klär på henne (hon brukar vara lugnet själv) Jag kommer knappt upp .. Hon taktar hela tiden, springer jätte fint i form hela tiden sen kom vi till galopp eller ska jag kalla det galhopp ? Hon bockade o sparkade bakut mer än vad hon galopperade, GLAD häst .. Sen ville hon inte sluta o sen va hon nöjd och stog helt stilla när vi klädde av henne o gick lugnt in i transporten ... KÄRLEK till Cayenne <3

Hollywoodfruarna på Kanal 3, guud man kan ju inget annat än älska Montazami ... HAHA

Oj va glada vi va på bilden, hade precis satt 3e 0an på 4a starter och klar för semi i 4års, så vi tvugna att ringa till alla ;)

Kram

Trött

Är bajstrött idag, varför ? Ingen aning faktiskt ... Lyssnar på Andreas Carlossons framträdande igen .. för 1000gången ungefär .. Är man grym så är man !

Bryan Adams kommer till Gröna Lund i sommar, den 9juni kl 20.00 är det dags, helt sjukt kanske borde åka dit ? Han är en LEGEND !
När man ändå är inne på såkallade legender så ska Roxette släppa nytt album i februari, jag har aldrig gillat dom och kommer antagligen aldrig göra det trots alla framgångar, har de inte haft sitt lix ?

Andreas Carlssons musikal Dandy har fått ett år den ska få premiär nu iaf !! 2012 i Las Vegas, bara 1-2år kvar ;)

Alla har väll redan hört det men måste nämna det ändå, 3 svenskar är nominerade till amerikanska Grammy, Robyn med sin låt Dancing On My Own, Max Martin som producent till Katy Perrys Teenage Dream och RedOne som producent till Lady Gagas album The Fame Monster. KUUUL, RedOne vann ju en i fjol för Lady Gagas Pokerface !!

Hade filmkväll igår med Valentines Day och Sex and The City 2 o vad jag älskar Sex and The City filmerna !! Valentines Day är så många stjärnor med i att det blir för mkt ! Och i vanliga fall gillar jag 98% av stjärnorna som är med i filmen men inte denna gången !

Dags att sysselsätta mig själv lite nu .. kan bli svårt för jag har lust med absolut ingenting !

Kram

If you can dream it, You can be it

Alla såg väll Idol igår ? Alla va duktiga men Olle skulle gått till final ! buhu ..... Okej han kan inte göra en popplatta som alla får göra efter de vunnit idol men han förtjänade då iaf en 2a plats !! OCH ingen missade väll Andreas Carlssons framträdande, gargh va grym han e !!

Färdig riden för idag, red ut dom och oj va kul dom tycker att det är ! Lagt om bandage på Hoppsan o såret börjar bli riktigt fint nu !

Igår red jag för Lasse o tränade Kitty på kvällen väldigt nyttiga övningar för henne hoppade bara lågt och tillslutt gav hon sig och Lasse ryckte stigbyglarna ... TUUUR att man har övat !

Nu är det dags att bege sig mot Forserum och sen vidare till julbord :)

Kram


NRJ

Sitter o kollar o lyssnar på lite roliga klipp och inser att jag saknar NRJ spec Knappen o Hakim ...
http://www.youtube.com/watch?v=IkJT7_Ao1gU
http://www.nrj.se/program/nrj-morgon-med-knappen-och-hakim/blogg/#14515
Lyssna på klippen med Sean Banan på Knappen o Hakims blogg, han är INTE helt 100% men jag gillar han !!!

Live to Win

Gargh ! Har redan läst 60sidor i Live to Win - Den är grym ! Kunde knappt sluta läsa igår .. och jag brukar i vanliga fall ALDRIG läsa en bok för jag tycker de är långtråkigt osv .. Meen det finns guldkorn !

Dagen började väll sådär, när jag kom bort till stallet hade lilla Hoppsan rullat fast ... Som tur va vid en dörr så hon lätt kom up igen ! Sen skulle jag fånga lille Knut kattunge, hon är lite vild o så hennes syskon Rut va världens gosigaste ... O då skulle den såklart bita mig .... jag som trodde att den blivit snäll o slutat med sånt .. I fortsättningen ska jag använda vantar när jag fångar Knut !

Jag har en jävla visdomstand som gör så jävla fittont !!! Jag blir galen på den, ska till tandläkaren nästa vecka som tur är !!

Kram

Anderas Carlsson, what a man !!!

Upp på morgonen för att kila ut till stallet o fixa lite snabbt för att kunna bege mig mot stan !
Först in till Arbetsförmedlingen o skrev in mig på lite kurser o seminarium, får se vad det blir av det spännande iaf !!
Sen hämtade jag Sara vid tåget o in o hämta Filippa i skolan för att bege oss till Ikea för att Sara o Filippa skulle plugga, jag ja jag gjorde nog egentligen ingenting, plugga är inte riktigt min grej lix !! Sen kom Amanda dit o vi hade trevligt lika always :)

Efter ett tag in på A6 för en jack/skojakt för Amanda o Sara .. Sen till the big happening all time !!! ANDREAS CARLSSON what a man !!!! Han är perfekt - Snygg, framgångsrik, rik, Hus i LA OCH Stockholm, fina bilar ja han har allt ;) Haha köpte iaf en bok o fick den signerad funderade länge på Dandy, men köpte Live to Win till att börja med, ska bli kul att läsa den, de som läst den säger att den är grym :)

Nu till stallet igen snart gå med Hoppsan ytterligare en gång o ge henne medicin, nu är det färdigsprutat iaf nu e de bara metacam kvar .


Har perfekta klackar på mig o han är precis lagom lång, aa vilket par vi skulle va ;) hahahaha

Kram

RSS 2.0