Färdig funderat :)

Sen igår har jag hunnit ta mig en funderare, det kommer bli en hästblogg här till 100% Med tips med allt som rör hästar, träning, utrustning, skötsel osv. Jag ska första fixa lite med sidan så den blir lite finare o sen öppnar bloggen här, nu jävlar ska jag gå in för de här!!!!!
På återseende!!!!

Inspiration 0

Oj det händer igen, jag bloggar svindåligt!! Saknar tyvärr inspiration helt för tillfället, ska jag göra det till en hästblogg på heltid eller bara fortsätta som den är nu bara lite allmänt om allt typ? Jag ska fundera vidare så det kanske fortsätter med dåliga updates ett tag framöver...
Just nu sitter jag på FU o försöker underhålla mig själv, de går sådär alltså ... Försöker få min telefon att kunna smsa igen, de går sådär helt enkelt.... Va dessutom sjuk igår o känner mig halvt död idag o jag längtar till min säng ngt kopiöst!!!

xoxo

Hola :)

Dålig bloggare, jag vet ... Men nu kommer det allt en uppdatering :) Igår va en va ska vi kalla det .. Hektisk dag :) Stallet hela förmiddagen, sen iväg o handla, skjutsa min bror, laga mat, efterrätt o träffa bästa vännerna över en middag, en bra dag helt enkelt! Jag som aldrig lagar mat slog på stort med middag o allt, de flesta som känner mig, ja ni borde vara chockade! Det blev först dip med morrötter, gurka. Sen bred bandspagetti med ostsås och parmesankyckling. Till efterrätt blev det Chokladtrippelterr. med hallon o ja jag gjorde efterrätten o huvudrätten helt själv :P haha .. Sen blev det mys i soffan innan de åkte hem och jag helt ensam i lägenheten bestämde mig för att kolla på film, eller 3 filmer rättare sagt så gick o la mig vid 6tiden o vaknade vid 9 o har nu städat o diskat och beger mig mot stallet!
Puss på er!

TORRIS !!

Fredag kväll och jag sitter hemma med ena hander i chipsskålen o andra runt ciderglaset, varför klaga? Jo de skulle va ganska kul att gå ut men det är bekvämare i soffan än ett fötterna i klackar, haha nu låter jag som värsta torrisen :P
Trimmat Cayenne o Kitty i ridhuset idag :) Cayenne sitter jag ner på nästan hela tiden i traven så jag kommer åt henne mer och så hon får upp huvudet o jag kan "dra" upp henne igen när hon dyker som hon gör ibland o hon börjar lära sig nu och är ganska fin i traven :) Sen i galoppen så gör jag mycket övergångar galopp - trav - galopp ca 1halv volt glp åt gången. O när hon ligger i handen fortsätter jag ner i en halt o sen trav igen och när hon slappnar av glp igen så att hon komemr upp och väntar mer. I vänster varvet är allt mkt lättare än i höger där hon lätt blir lite 4taktig. Kitty fortsätter jag i samma mönster jag haft hela veckan, mkt volter, tempoväxlingar och förväns galopp o byte på raka spår osv. Hon har mjuknat ur fint från handen och är mjuk i hals och sidor o hon sätter in bakbena fint under sig o vi gör lite början på piruett åt båda hållen för att få in bakbena ytterligare så att vi får ett starkt avstamp senare i hoppningen eftersom hon lite saknar det. Hon lyssnar väldigt fint på tempoväxlingarna nu oxå detta känns lovande för tävlingarna nu :)
Inlägget om bett ja det dröjer ytterligare, ska ta mig tid för det en dag snarast!
Pussilusk

Tjuuuuuuu :)

Oj vad jag inte hann lägga upp inlägget om bett igår, skäms på mig!! Men jag ska verkligen försöka göra det senare idag :)
Igår kom jag iväg till ridhuset med kitty och Cayenne. Kitty red jag först och testade Cayennes träns och bett på henne o det funkade bättre än hennes vanliga, hon biter sig fast lite på sitt vanliga och vlir ostadig ii munnen så detta va mkt bättre :) Trimmade henne mkt med tempoväxlingar, förvänd galopp för att få henne i bättre balans och sätta sig mer på bakbena, för hon blir lite framtung ibland men hon va jätte fin, så vi känner oss taggade tills tävlingarna börjar nu!!!! Cayenne red jag mkt i kort trav på volter för att få henne att vänta och släppa efter i båda sidorna eftersom hon gärna sätter in rumpan o ut bogen åt lite alla möjliga håll .. Men hon slappnade av fint o lossnade från handen och sen i galoppen så efter att vi haft lite skilda meningar om de här med att bocka eller inte bocka så lossnade hon jätte fint i vänster varvet där men låg fortfarande alldeles för mkt i handen i höger varvet, jag vill ha ett stöd i handen men det får inte kännas jobbigt eller som man bär upp hästen, den ska släppa igenom halsen så att man både ska kunna korta och länga halsen enkelt med ben och hand, släpper du ut tyglen ja då ska hästen söka sig framjåt neråt o tar du i tyglen ska du kunna få tillbaka hästen till din önskvärda form utan att behöva bråkka med den eller att det känns tungt och jobbigt helt enkelt :) Det är så enkelt att tänka tanken hur man vill ha hästen men dessto svårare att sätta ord på känslan!
Kittys bett på bilden, Cayenne går också på ett med D-ringar men med 2-delad mundel med kopparöverdrag, båda betten från Pessoa som jag älskar när det gäller bett :)
Puss

Tekniken har sin egen vilja ........

Tjabba tjena hallå dagbooooooooken :)
Sådär, har varit i stallet o fixat o trixat o mockad som vanligt.. Ska snart hoppa in i duschen för att bege mig ut på nya äventyr!
Igår va jag som sagt o hämtade min älskade telefon från lagning, de hade bytt skärmen för den va så repig och sen ngt annat, de skulle väll vara typ motorn/datorn i telefonen sa han i affären iaf så litar på honom, så i princip så har jag en helt ny telefon nu, displayen och batteriet o alla kortläsare o sånt är redan bytta, varför gav de mig inte en ny från början är väll min fråga? Men lyckan va kortvarig för det går inte skicka sms med den :( För det finns ingen nummer till ngn himla meddelandecentral?! O va fan är det för nummer då? Så om ngn vet hur man fixar de så kan ju den RINGA till mig för som sagt jag kan inte svara på sms ...........................
Innan idag kom en bra vän o räddade min dag i stallet :) Alltid lika lyckat!
A just de om ni undrar varför det aldrig texten är uppdelad i stycken här på bloggen så är de så enkelt att min dator sätter ihop de till en enda lång text fast jag gör mellanrum ........... ALLA TEKNIK PRYLAR TROTSAR MIG!!!!!!!!!!!!
Hade tänkt lägga upp ett inlägg om bett senare :)
Puss

Framgång föder avundsjuka !!!

Ligger i sängen o lyssnar  på musik, ska väll sova snart hade jag väll tänkt mig .. Grammisgalan har varit, har helt glömt att skriva om de, men inte helt oväntat gick Robyn därifrån som drottning och Håkan Hellström blev kung så att säga, har inte hört ngt alls mkt från honom i år, men eftersom han är det sämsta jag vet så är det väll inte så konstigt kanske ! Haha För att fortsätta i musikens spår så kommer Glasvegas göra en spelning i stockholm den 7mars, gryyyyyyymt !!! Vill så gärna se men kan inte :(
Hästarna ridna, red bara lättare trimpass idag för va iväg i stan så kom iväg till ridhuset sent o så ... Så red mest volter och sånt med dem och mina älskade halter som vanligt :) Ska också försöka ta mer kort o så, känns somm de behövs ! Jag bara skiriver i skriver när en bild säger mer än tusen ord ;)
Tjussipussi !

Städar .......

Godmorgon :) eller dog middag är det kanske mer .. Har faktiskt varit vaken ett tag men gjort annat :) Håller just nu på att städa o de är verkligen så himla kul, tur att jag har Lil Wayne på högsta volym så det iaf går att städa. Lil Wayne måste vara ett musikaliskt geni, det finns bara han som har lyckats blanda hip hop och rock på ett sånt grymt sätt ! De är sjukt, tänk om man hade en sån talang?! Rebirth, ett av hans album från 2010 är grymt, jag har lyssnat igenom de x antal gånger nu asså o de blir ju bättre för varje gång, ÄLSKA !! :)
Ska in till stan och ÄNTLIGEN efter 4veckor är min telefon förhoppningsvis lagad den här gången, sist va den värre när jag hämtade än va den va när jag lämnade in den, jag saknar den .. Min lånetelefon vilken för det första är kinesisk är ingen bra vapendragare kan jag lova, den gör allt tvärtimot mig .. Vi gillar INTE varandra helt enkelt, så jag hoppas verkligen min telefon är lagad för jag dör om jag får kinatelefonen ytterligare en gång :(
Charlies Häst och Hund, världens bästa hästaffär har en bloggtävling just nu och jag hade tänkt att ge mig in i den skulle va himla kul att gästblogga på deras hemsida ! Här är länken så ni kan rösta på mig (vilket går efter den 31jan):http://www.facebook.com/pages/CHARLIES-HAST-HUND/314463201305
Hörs senare bloggisar!
Puss

Tisdag

Idag har dagen fortsatt att vara tråkig kan jag lova .... Gick hem från tåget när jag va klar i den stora staden Jönköping och det är ganska skönt att gå där i sin egna värld och tänka ut livet, hur man vill att de ska vara och hur det är, hur man ska nå dit osv .. Det tar ändå ca20 min att gå fort så jag hann ta mig en riktig funderare får se om de blir ändringar i framtiden !!
Sen när jag kom hem skulle jag bara läsa lite men fick en sån sjuk huvudvärk, har alltid huvudvärk men de va heeelt bananas !!! O eftersom de bara blir värre o värre ska jag nu ta tag i problemet och gå till optikern, eftersom min storebror har haft nästan exakt samma problem o de försvann när han fick linser nu i veckan .... Bättre att göra ngt än inget !
Så idag blev det inte mkt gjort kan jag lova, blir så himla trött också när jag får huvudvärk så va tvungen att sova 30min o där va min dag slut ungefär .. Så sen va de bara att slänga i sig lite mat o springa till stallet, fixa klart allt där, ta in em hästarna och pussa lite på alla hästar o katter o sen hem igen ... Inget kul alls kan jag lova !
Sen har jag gjort min numera vanliga kvällssyssla o matat de 2 små söta lammisarna de är bara för söta kommer i full fart när jag kommer o bräker för fullt :) SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA !
Har dessutom funderat ett tag nu på att flytta bloggen till myshowroom.se får se hur de blir med de ni får veta när de händer !
Ska försöka sova bort huvudvärken nu
Puss på er !

Rudolf :)

Sitter ännu en dag inne på FU idag har jag tom skrivit ett personligt brev, de ni ! Så nu är jag lite närmare jobb iaf ;) Haha jag är tom aktiv nu ju! Med Kevin Rudolf växlat med Lil Wayne i örat så funkar det mesta och dessutom bra folk så går de fint fast jag skulle allt hellre suttit på en häst just nu! Men de tar vi när jag kommer hem, ska bara rida Fairytale idag så de är en lugn och bra dag :)
Funderar på utgång i helgen, men utan alkohol kanske eftersom jag MÅSTE komma i toppform tills tävlingarna börjar ? Eller ska jag ta en heög till, bara en helg ja får helt enkelt suga på karamellen ett tag till som sagt ...
Nu är det mindre än en timme kvar så jag har klarat av den mesta tiden o de känns ju alltid sköönt!

Hörs senare!
Pussis

Halt

Jag måste ha världens finaste hästar !! Hoppade Cayenne och Kitty idag o va fina de va, efter all uppbyggande hoppning hela vintern byggde jag upp 2 distanser, en på rakt spår ca 20m och en båge ca 20m där också men beroende hur man väljer att rida bågen kan man få in både 4 och 6 glp :) red även till en början på 6glp på den raka linjen för att få hästarna att vänta bättre. på den raka linjen va de räcke - räcke o sen va de räcke - oxer på den böjda. Båda hoppade det som en liten bana på ca 1.20 o Kitty va svin stark eftersom hon hade sitt trimbett. Men hon hoppade fint när hon väl väntade :) Cayenne hade jag en gouge på, fäst i martingallen så hon inte fastnar med frambena i den som finns x antal skräckexempel på hästar som gjort i graman o för lösa martingallar, gouge, brr vad läskigt, hoppar aldrig mer med graman mellan frambenen mer efter både sett och hört allt som kan hända, utan fäster den istället i sidorna. Iaf för att återgå till Cayenne så funkade det så mkt bättre än graman och hon hoppade stora runda fina språng, hon va ganska bockig men jag va nöjd med henne, man får ta saker lite på hennes sätt, att pressa henne in i ngt annat system än hennes eget funkar inte utan hon får va som är helt enkelt !! Känns som att Falsterbo är inom räckhåll !!! :)
Något jag gör mkt som jag satt in i mitt system är halter och ryggningar, istället för att låta hästen ligga i handen hela tiden gör jag en halt ryggar ngra steg och sen rider framåt igen och fortsätter med det jag höll på med, beroende på hästen beror de på om man drar tag hårdare eller bara gör en lugn halt, om de bara springer o stänger av lite drar jag oftast tag lite mer, det ger igen i längden, ngt man märker extra noga på Kitty, vi gör säkert 10 halter per ridpass ... Halter är helt enkelt alldeles för underskattat, i Skåne och Tyskland där de kommit längre med ridningen än vad vi har här så sitter nästintill varenda ryttare och gör halter varenda ridpass, hästarna lär sig vänta så mkt bättre. Gör de både före och efter hinder också men om man gör de före så gör de en bit innan o skritta de sista stegen fram till hindret !!
Dags att sova nu upp tidigt imon igen !!
Puss

Marinblått

Hemma från folkuniversitetet, redan hunnit vara i stallet en sväng o göra klart de lilla som va kvar, så nu är det bara det roliga kvar att rida de små pållarna :) O de har jag absolut inget alls imot. Ska väll trimma de som vanligt i ridhuset, alldeles för halt o slaskigt för att rida ut fortfarande så jag håller mig inomhus jag, gillar de bättre !! Så om jag skulle bege mig o ta in de som fick gå ut eftermiddag kanske är alltid en bra början om hästarna man ska rida är inne !! Jag fick kommentaren för ngn dag sen att jag är väldigt välmatchad i stallet och att jag ser ut som en reklampelare hahaha ... Mössa o strumpor från Charlies häst och hund med loggan på, Whitiker ridbyxor o min älskade jacka från Stängsel Skaraborg, allt i marinblått och strumpor, byxor, mössa med röd o vit kant på, kan ju inget annat än att hålla med när jag tänker närmare på de !! Plus att mina hästar har täcken, lindor och schabrak i matchande färger, gillar man marinblått så gör man :) haha
Puss

Hej svejs :)

Sitter just nu på det otroligt roliga och underhållande folkuniversitetet igen, skriva CV är så himla kul :) NOOOOT ! Skulle helst slippa leta jobb, men de kan ju bli lite problematiskt eftersom jag helst vill ha ett jobb, så får nog ofrivilligt sitta här o se glad ut ... Hann med stallet på morgonen som jag planerat, DUKTIGT !! Mockade till de som va ute o fodrade lösdriften o gjorde lunchpåsar o allt sånt så när jag kommer hem är det bara hagbyte och mocka 2 boxar, high five till mig !
Nehopp om jag skulle fortsätta med de där jävla CVt nu .. Kan de inte finnas ett program man skriver in sånt som ska va med så skriver de ihop de till ett fint litet Cv, skulle uppskattas !!

Puss på er !

Bääääääää

Kom precis in varit o fodrat kväll hos hästarna o matat de små superulliga söta lammungarna, de är ju bara för söta där de hoppar runt ! Ngra av dem är lite mindre och behöver stödfodras med lammvälling flera gånger om dan o de blev min uppgift ikväll, har dock inget imot det :) När jag va mindre älskade jag de kunde gå upp tidigare för att hinna mata dem innan jag gick till skolan o jag sprang dit efter skolan, de blev så tama att jag gick med dem i koppel :) Hahaha de är bra minnen :)
Borde sova snart men jag är överpigg allt går i ultrafart i mig just nu så de kan bli svårt ska gå upp vid 7 imon hade jag tänkt mig så att jag hinner göra ngn nytta innan jag beger mig till stan !
Puss

...

Hästarna ridna o klara blev en tur till ridhuset, livsfarligt att rida ute i denna blötsnö o halka som just nu befinner sig ute ! Trimmade på som vanligt o sist ut va Cayenne, man sparar väll de bästa till sist ? Haha ... Hon har varit lite svullen i en has efter hon sparkade Kitty så hon har bara linats o ridit ut i skogen lite lätt i 1vecka nu så hon va ju ganska pigg ...... Hon bockade som fan kan man lugnt säga ... Vi är ganska bra vi, behöver inga hinder alls för att hoppa, vi kan studs, o alla sorters hinder men mest höga hinder !! Hon är lite för glad o mjuk i kroppen ibland :P
Morgandagens planer är väll in till Folkuniversitetet o göra sådana saker man gör där, tråkigt ät bara förnamnet ! Måste göra stallet klart innan jag åker dit, ska va där vid 11 .. Sen ska jag väll rida som vanligt :) Det där folkuniversitetet skulle inte göra ngt alls om jag slapp !
O jag märkte att jag fått flera mail från zoomin idag, där jag har min hemsida att de ska lägga när, så nu hittar ni mig på www.stalllindawidegren.n.nu :)
Puss

Bildbomb :)

Lyckades äntligen få med kameran hem från stallet idag så här kommer ngra av bilderna iaf :)
Chippen min trogna följeslagare som inte har förstått nöjet med att jaga möss o råttor o sånt, han går åt andra hållet när han ser en .........
Muffins o Knut :)
Hoppsan blir lätt liiiiite för närgången för hon gillar att pussas lite för mkt .......
Nova och Hoppsan :)
Cayenne :)

IS

Godmorgon, Godmiddag lr ngt där imellan :)
Tog swovmorgon idag vaknade 10 i 11 SKÖÖNT !! Min säng måste vara världens skönaste, helt klart! Insåg ganska snabbt att jag kan glömma att rida ut idag, isgata överallt! Kan åka skridskor på gårdsplanen ....... Skridskor, oo va kul, vem vill åka med mig ? Jag har inte åkt på huur länge som helst, o vad jag blev taggad nu o vill vill vill :D
Så va ska man göra då idag ... Ingen aning faktiskt, ska väll börja planera tävlingsterminen och de ska bli så himla kul, man blir så himla taggad bara av att kolla på den :) Det är då all träning nu i vinter känns värd och de va lönt att sitta o rida de dagarna man inte hade ngn känsel i varken fötter, händer eller ansikte ..
O den där himla kameran glömmer jag varje dag kvar i stallet, men idag ska jag försöka få med den hem, försöka iaf :)
Pussis

PW

Dags att sova snart kanske ? Är inte ett dugg trött faktiskt ..... Idag har väll inte hänt ngt kul alls, stallet o senare skottat snö vilket är jobbigare än vad de låter, hua asså !! Dagrns träning är räddad !!! Stallet va väll inget kul heller fixade o trixade lite som vanligt, hästarna hade vila idag så imon kör vi på som vanligt igen jag o mina 3 små stjärnor !! När man kan de flesta replikerna o scenerna utantill i en film, är det då man sett den för många gånger ? O för mig är det inte bara en utan i 3, The Fast and The Furious, 2 Fast and 2 Furious och Fast and Furious o Paul Walker är grym i alla 3, Tokyo Drift som är den 3e filmen är inte alls lika bra, meen nu i år ska väll den 5e filmen komma, ÄNTLIGEN !!! Helt klart mina favoritfilmer :)
Hejsvejs :)

När jag blir stor .....

Hejhejhej hemsskt mkt hej !
Vad händer idag då ? Absolut ingenting faktisktska väll komma på ngt kul förhoppningsvis, lär ju mäska de men så länge drar jag ut på det jag egentligen borde göra, städa känner inte alls för de lyssnar istället på Chris Brown o vad bra han är !! Och att städa till honom skulle förstöra nöjet att lyssna på honom ... Kollade lite snabbt på MTV Cribs innan och när jag blir stor ska jag bo som 50cent eller jag kan ju lika väl bo MED gonom, skulle inte ha ngt alls imot de .. Haha ne men .. Inget kul att skriva här just nu ...
Let's Dance va igår o ja Lundbäck o Weise :) Jag lider dessutom med Ryback som inte fattar vad folk säger till honom utan han står o bara ler o ser ganska så dum ut ... Han kanske borde lärt sig svenska först eller varit med i norska Let's Dance helt enkelt, han kan väll inte tycka att de är så himla kul att stå o se dum ut ?
Ska bege mig mig nu och utföra lite nytta !
PussoKram

Yeah 3x

Chris Brown - Yeah 3x är bästa låten på länge !!! Har suttit o lyssnat på den sen oktober tror jag o den är fortfarande lika bra, Chris Brown är grym en av mina absoluta favoritartister !!! Det är inte många av hans låtar jag inte gillar :)
Har ridit ut Kitty, Cayenne, Fairytale i skogen idag o innan de klippte jag Fairytale på kroppen iaf hon ska inte tävla än på ett bra tag så det får räcka :) Alla tyckte de va skitkul Fairytale va som vanligast gladast av alla o bara stog o studsade på samma ställe för hon va så himla glad o pigg :)
Ska snart bege mig mot vänner o ha en bra kväll med Let's Dance eftersom jag nu är invigd i Weisenismen kan jag inte svika en kväll !!! Jag tror han har charmat de flesta om jag ska va ärlig, man kan inte undgå hans charm helt enkelt på hotgossip.se finns en intervju med honom och guuuuuuuuuud den är heelt klockren !!
Pussilusk

Livin' La Vida Loca

Ricky Martin .... Hans nya video har haft preimiär i Europa nu, den är väll ingen höjdare så sätt, men den är bra men låten är så himla skön, härligt flow lix så jag gillar den!!
Länk:http://www.youtube.com/user/rickymartinvevo?blend=1&ob=4#p/a/u/1/kzxoQ9rbDAA
Läste ut Andreas Carlssons Dandy igår, kunde inte slutaa läsa förrens den va slut ... Läste väll från kl 24 - 3 och jag läser aldrig i vanliga fall, inte ens böckerna man va tvingad till att läsa i skolan ... Hahaha men jag är fast boken är så himla bra, allt är möjligt bara du har drömmen! Den är riktigt riktigt taggande!!! Så ni so inte har läst den, LÄS DEN!!!!!
Känner mig halvsjuk, bläää inget kul alls, men ska väll fixa lite nu.
Pussilusk

Against All Odds

Stallet mestadels av hela dagen och de gillas alltid ! Fotade lite idag men jag glömde självklart kvar kameran i stallet ... Så bilderna kommer förhoppningsvis upp här imon, känner att jag bara skriver o skriver o en bild sägs ju säga mer än tusen ord, sååå då behöver jag ju skriva tusen ord mindre !
Varit på skrittur med Cayenne och hon körde fast i snön ! hon gick ner i ett dike o snön gick till magen på henne ... Men hon lyckades som tur va hoppa sig upp, tur för mig jag skulle ju drunknat om jag hoppat av !!! Sen nu ikväll va det trimmtur med Kittyn i ridhuset och hon är riktigt fin just nu känns bra tills tävlingssässongen som just nu ser ut att Vetlanda blir första tävlingen och vad jag LÄNGTAR känns lite taski9gt mot Kitty att gå direkt in i en 1.30 i Grevagården där det alltid är sjukt maxat .. Så vi börjar med 1.20, 1.30 o Vetlanda :)
Fixat o trixat med lite allt möjligt idag o jag o Fairytale har haft en Fairytale stund som hon älskar, kliad överallt o ser helt överlycklig ut över att man ens kollar på henne, the one and only !!!
Va inne i stan o åt med familjen också, GOTT !!
Jag sitter just nu med Jay Smith - Against All Odds i örat o jag älskar den !
Dags att fixa en sak nu innan de blir sovdags!
Pussilusk

...............

Jag trodde aldrig det skulle ta så hårt
Jag brukar klara det mesta men jag tror inte jag klarar det här
Du betyder för mycket
Du och Jag för alltid sa vi
Va för alltid så kort?
Jag klara mig inte utan dig
Du är min luft
Jag kan inte andas utan dig
Det är tungt
Vad ska jag göra?
Jag gjorde fel
Du gjorde fel
Men jag borde blundat för felen och låtit de va
För jag klarar mig inte utan dig
Det är tungt
Verkligheten är hård
Det som känns rätt är fel ibland
Idag är en sån dag jag behöver dig
En sån dag jag saknar dig extra mycket
Tårarna är nära, alltför nära
Jag vill bara skratta med dig
Jag vill bara göra sådana saker vi gjorde
Jag saknar våra impulsiva saker
Sådana saker jag bara gör med dig
Våra utgångar va topp varenda gång
Jag blir aldrig beroende av folk
Men av dig, du va inte som någon annan
Jag saknar dig helt enkelt och vill ha allt som det va innan, jag gör det mesta för jag saknar dig så!

Lil'Wayne

Allergi och förkylning tillsammans är alltid lika kul känner mig som en igentäppt kråka !! Så i brist på annat sitter jag just nu o lyssnar på Jay Smith o även om albumet inte är ngn höjdare är Jay alltid Jay och vissa låtar är riktigt bra ! O ni som inte lyssnat in nya Brittan låten ska nog göra det typ NU den är grym ! Länk:http://www.youtube.com/watch?v=A2n9M1BSY9o LYSSNA IN DEN NUUUUUUUUUU !!!!!!!
Kan väll fortsätta på samma spår lite till, Lil´Wayne ÄR han ett geni eller ett geni ?! Han släpper album efter album som att de va smågodis och ja alla är bra !!
Behe här inne blir det inget gjort kanske skulle bege sig ut ändå ... Känns otroligt hårt att gå ut nu men solen skiner så det är bara att bege sig !!
Pussilusk

Chipp

Färdig för idag, bara kvällsfodringen kvar o de är ju 1 ½ timme kvar dit :) Har väll bara varit i stallet idag o gosat med världens bästta Chippen, min gula lille katt som bara älskar att bli kollad på ! SÖÖÖÖÖT är han allt ! Sen mockat o fixat som vanligt. Inget överkul här inte ! Sen är det väll nästan klart att det kommer 2 nya fina hästar i mars, en e. Santa Cruz - Alexson D som ska gå 3års och en e. Spender S - Irco Mena som ska gå 4års, inte helt klart med den sista än men jag vill så gärna ! Är så himla kul med unghästar !
Har varit i ridhuset med hästarna Kitty har jag trimmat som vanligt och hon va svinfin ! Lite springig ibland men hon väntade jätte fint nästan hela tiden och gick i en avslappnad rund form, så himla kul att hon börjar bli så fin på marken nu ! Cayenne tycker jag fortfarande inte känns helt OK så hon gick i lina med graman från ryggen, mellan frambena och upp till bettet och hon såg faktiskt helt fräsh ut men bättre att avakta lite så att det inte är ngt med henne !
Jahop de va väll allt som hänt idag, inget ovanligt helt enkelt !
Pussilusk.

NCIS

Sitter o kollar på Navy CIS riktigt bra är det ! Kollade på The Mentalist innan o de är bara så sjukt bra ! haha Patrick Jane är hela programmet !
O ja Facerapningen har fortsatt hela dagen så vem är det nu då är min fråga ?!
Överlevde dagen på Folkuniversitetet och har haft en sjuk huvudvärk hela dagen o värktabletter hjälper lika bra som salt på sår .... Inget alls med andra ord !
Nehe om jag skulle fortsätta kolla på TVn kanske !
Pussilusk

Britney

Britney Spears släpper just idag sin nya singel vid namn "Hold It Against Me" producerad av Max Martin och Dr. Luke och de blir hennes sjunde studioalbum .. Får se om hon kan leva upp till förväntningarna denna gången ! Även om man inte gillar henne som offentlig person så kan man alltid gilla hennes musik :) Har inte hört den än o de är kanske inte ett smart drag att sätta på den nu när jag sitter o ska söka jobb .......

Pussilusk

Faceraped

Hua, sitter på Folkuniversitetet idag också o ja de är ganska så väldigt långtråkigt, gick upp id 7 på morgonen .. Bara att komma in i det nu snart börjar ju tävlingssåssongen och oj vad jag längtar ! Har suttit här sen kl 9 o de fortsätter till kl 15, kommer vara halvt om halvt död efter de här ...

Hoppade Kitty igår, först en linje räcke - oxer 17m (4glp)mellan, tillbaka snett igenom på ett kryss båge ner till säcket igen på ca 20m (5glp lite kort) för att avsluta på volt till ett annat räcke med 8glp på var halva av volten :) Hon va duktig va dock i lite fram hela tiden på oxern, men de va ju lite mer tävlingsavstånd där och hon har mest gått skolhoppning hela vintern. Men det brukar de vänuja sig vid ganska fort så det är ett litet problem, men hon va fin och jag är nöjd :)
Cayenne blev tömkörd lite lätt bara eftersom hon har varit lite stel o så, men hon va duktig och ganska mjuk i kroppen o halsen.

Facebook är inget säkert längre fick jag då veta idag! Fattade inget alls när jatg loggade in o de va flera som hade skrivit "Grattis" i min logg ..... hmm .. Jag fyller inte år förrens i oktober ... Sen går jag in på min profil o där står en vääääääldigt fin presentation om mig ... Hmm VA FAN ?! Sen ändrade jag tillbaka o raderade o allt o när jag loggade in nästa gång står det fortfarande att jag fyller år .... Ngn har kanske kul iaf ....

Hörs senare !
Pussilusk

FU

Sitter för tillfället på Folkuniversitetet o söker jobb o allt man gör här ... Jag dööör av uttråkighet ! Ska sitta här till kl 3 o ja de är ett tag tills dess ..... Försöker mitt bästa med att fördriva tiden men det går sådär asså .. Skulle gärna va någon annanstans just nu !

Igår va en bra dag, löshoppade Rally och han är bara så FIN hoppar igenom sig så fint o vänder ut fint bak, man vågar nog hoppas på diplom på 3års med en sån häst ! Men allt kan hända o dagsformen kan svika en när som helst ! Sen vidare med Cayenne o Kitty till ridhuset trimmade Kitty o hon va jättefin, jobbar med mkt samlingar o tempoväxlingar så hon ska bli starkare bak o "sitta" mer på bakdelen. Cayenne linades lite lätt och sen leddes hon bara är så svinigt halt ute, är ju livsfarligt att släppa ut dom även med broddar ! Unghästarna fick va ute med allt deras spring i benen !

Nehe om man skulle göra ett försök till med de här då, om ett tag .. Vad vill jag ens göra när jag blir stor ? Ja de kan nog va bra att veta när man ska söka jobb .. Vill jag hålla på med hästarna på heltid eller ska jag börja ett helt vanligt Svenssonliv ? Det är både tufft, jobbigt och jäkligt kul att hålla på med hästarna på heltid så vill jag verkligen de ? Har jag stirrat mig blind på att lyckas med hästarna ? Ja va fan vill jag göra är helt enkelt frågan ?

Pussilusk

Smittad !!!

Jag har blivit smittad o träffad av Weisenismen, ja det är otroligt smittsamt så akta er !! Jag har aldrig tyckt han va ngt speciellt förrens Förkväll med Weise o igåt i Let's Dance blev jag träffad av blixten !! Jag får helt enkelt inte nog av honom gargh va jag längtar till alla fredagar ;) Hahaha låter som en himla fjortis nu ju ........
Har haft en bra filmkväll med Knight and Day en lite halvt meningslös komedi men med en photoshoppad Tom Cruise räddas det mesta ! Den va faktiskt ganska bra, gillade den helt enkelt :)
Ska väll försöka sova snart så man kan komma upp imon o göra ngt meningsfullt med sitt liv o jag fick en rosa drinkshaker i julklapp idag så här ska det shakas framöver !!
Pussilusk

No Diggity

Ska snart dra mig mot mormor för att äta god mat med en del av släkten :) O jag blir hungrig bara av att skriva de !
Har varit i stallet hela förmiddagen o fixat o trixat så nu är alla där nöjda o glada förhoppningsvis o vad jag älskar att kratta utanför stallet, kan låte lite wierd men gillar de haha ... Blir så mkt finare att kolla på nykrattat än när allt bara ligger där ..
Senare blir de väll att rida Kitty i ridhuseet tror jag det blir och imorgon ska lille Rally få löshoppa för första gången i år, min lillskrutt !
Let's Dance blev bara så mkt bättre med Weise, haha ja han har humor minst sagt ! Så nu kommer jag sitta bänkad framför TVn varje fredagkväll !
Pussilusk

Tröttis

Mitt huvud är helt tomt o mina fingrar orkar knappt trycka ner tangenterna, det kallas nog trött .. Kom precis in från stallet, har varit iväg med Cayenne o Kitty, trimmade Kitty först o hon va lite stel i högersidan men det tog inte lång tid innan hon mjuknade där, hon blir lite låst i munnen o när du tar i henne sätter hon upp huvudet, men hon blev faktiskt rintigt fin till slut. Cayenne red jag lite först o hon va svinjobbig för att hon va så himla pigg ... Så när hon lyssnade bra på mig i trav o galopp släppte jag henne lite eftersom jag va själv och oj vad hon sprang ! Hon körde full galopp x antal varv ... Får väll hoppas att hon har blivit av med lite energi nu !
Får se vad som händer imon, funderar på utgång men jag är halvsjuk o så himla trött hela tiden så får se hur pass taggad jag är imon på de ..
Pussilusk

Bläääääää .......

Har så bajsont i huvvet att jag mår illa ....... Så idag blir det inte många knnop gjorda, har varit i stallet o mockat o släppt ut o sen bytt i hagarna, de e väll vad som har blivit gjort idag och mkt mer kommer nog inte hända, helst skulle jag ligga kvar i sängen fortfarande !
Gårdagen va väldigt lyckad ! Först in till stan o lämna min bror som skulle ut o sen vidare i hans dödsmaskin till bil, volvo 940 bakhjulsdriven o ja allt va den nu är, jag skriker lika mkt varje gång träden närmar sig kan jag lova o när han berättar att han höll på att krocka för ngn dag sen känner jag mig safe, verkligen .... Sladd, sladd o hans sätes kanter är snart sönderkramade ! Överlevde som tur är iaf .. Så med livet i behåll begav jag och bilen oss mot Forserum o sen till Nässjö för att hyra filmer, blev "The Good Guy", "Salt" och "Inception" kollade på de två förstnämda igår och de va riktigt bra, den första en romantiskt komedi med bl.a. Bryan Greenberg. Salt en action triller med en storspelande Angelina Jolie va svinbra ! Så lite skillda filmer och en lyckad kväll helt enkelt !
Va väll hemma vid 1tiden på kvällen/natten o när jag kommit innanför dörren o gjort mig klar för att sova då, ja då ringer mi9n bror o vill bli hämtad ... Så det va bara på med kläderna igen och åka mot stan för att hämta honom .. Som tur är är det bara 15min in till stan så jag fick snart lägga mig i sängen igen !
Pussilusk

Mål 2011

Jag sätter alltid upp mål för varje vecka, månad, år, långsiktiga som korta och tycker att det hjälper mig mkt ! När jag va med i Future Factory va det faktiskt en av de viktigaste delarna, målsättning, Lasse vill alltid veta mina mål, ja det är viktigare än man tror helt enkelt !
Kitty: Rida 1.40 utomhus med bra resultat.
Cayenne: Rida 5års i Falsterbo och Breeders med bra resultat. Senare även rida 1.30 så hon är ifatt till 7årssässongen som hon ska gå 2012.
Rally: Bra resultat på 3årstestet och hoppa lättare banor, enkelt och avslappnat.
Fairytale: Ska antagligen betäckas :)
Puss

Hoppdag ! :)

Hoppat Cayenne o Kittyn idag, eftersom de vilat o gått lite lugnare nu så fick det räcka med en 5,5a :) Först ut va Kitty den bästa :) Hon hoppade toppenfint verkligen, hon hoppade fina språng o jätte fint genom ryggen ! Ngra språng öppnade hon upp bak som fasen och oj vilken känsla man får på den hästen extra mkt med de bakbenen eftersom honj oftast är lite knipt, synd att man inte filmade idag ! Red henne först lite med en graman i kors, den från v. bettring fäst i h. sidda av sadelgjorden och den från h. bettring fästs i v. sida på sadelgjorden, hon funkar mkt bättre med det, blir ett bättre stöd och mjukare :)
Sen va det Cayennes tur, hon va sviinfin på marken när vi red fram, brukar ha en graman på henne för hon är så stark men red helt utan och hon har allt börja lära sig nu, blivit stadigare i munnen o inte lika stark och låst som hon lätt blir. Hon bockade dock som ett as när vi kom till galopp, men det är smällar man får ta hon är trots allt väldigt speciell :) Hon börjafde jätte fint på krysset när vi hoppade fram, lyssnade fint och hoppade igenom bra o jag va i chock kan jag lova Cayenne är den pigga o bråkiga hästen i stallet i vanliga fall ! Men sen kom vi ju då till 5,5an .... Började super men sen fattade hon och kastade sig igenom utan att hoppa igenom kroppen, hon blir slarvig när hon blir så het att hon bara kastar sig igenom ... Det är mkt jobb kvar på henne, men jag står fast vid att det är en svårklasshäst ! Hon tar aldrig i och vill så himla mkt :)
Efter hästarna har man ju ett liv, även om det inte känns så ibland ... Denna kväll ska man tillbringa den med Filippa, Amanda, Sara och oj va kul vi ska ha, som vanligt ! Ska väll hyra film och ha en allmänt bra dag helt enkelt :)
Pussilusk

Filosofen

Det är hårt att gå upp kl 7 på morgonen och köra in till Jönköping i all den snön som kom inatt för att sitta på föreläsning på folkuniversitetet och när man väl kommer dit gå genom snön med converse o få snö överallt ... När man sen kommer in så sitter man gemte en filosof, han kommenterade allt o inte bara lite enkelt utan han filosoferade verkligen över allt som sas, jag blir gaalen o han ska jag va i samma grupp som i 6månader ? Ja de kan nog bli ett o annat skratt iaf :P
Vi satt o gjorde listor över saker vi vill göra o inte vill göra och sånt man gör ändå osv .. När han sa "Ja man skulle ju egentligen kunna få allt under fliken men sånt man vill göra, men man måste gå på ljupet med varför man inte vill göra dessa sakerna och formulera om dom, man behöver en coach till hjälp o så" Ja han sa så mkt mer och använde sig av ord och formuleringar jag aldrrig någonsin kommer att fatta ! O sen kommer jag med att jag inte vill plugga klart matte o sånt från gymnasiet ... HAHA jag känner mig inget smart alls gemte honom :P
Ska väll gå ut snart o rida o fixa :)
Pussilusk

Top Of The World

Är svintrött ... skulle gärna sova just i detta nu ! Kan inte somna på kvällen längre, ligger uppe till 2 - 3 o de bara springer i benen på mig, kan inte bara springet försvinna ? Sen är jag trött hela dan efter de o blir pigg på kvällen igen, kanske skulle börja ändra på dygnet helt enkelt o börja springa på kvällen ? Onej jag ångrade mig, jag är ju bajsmörkis !
Sitter just i detta nu och lyssnar igenom gamla Spotify listor o vad jag har saknat alla mina gamla favvisar ! Lazee ft. Sibel - The Fall är inte att leka med, jag bara älskar den ! Aerosmith - Cryin' är en klassiker och oj vad den är bra ! Ja här finns allt, Kiss, Journey, Van Halen, Bon Jovi, ja ni fattar alla gamla klassiker och jag bara älskar det ! Van Halens Jump är nog en av de bästa på hela listan !! Höjer volymen, sjunger o ja det sprallar riktigt i bena nu !!
Har varit inne på Folkuniversitetet idag o jag vet faktiskt inte riktigt vad vi gjorde där idag, men jag infann mig ändå och som tur är så känner jag en där iaf så jag behöver inte vara helt själv med alla 30+ gubbar, hua, tack och lov !! Ska in dit imon också o då ska jag vara där kl 9 så får väll gå upp vid 7 ? Brrrr, hoppas verkligen att jag kan somna ikväll, direkt när jag lägger huvudet på kudden !!
Pussilusk !

What Happens In Vegas

Kan filmen mer eller mindre utantill men ändå fick det bli den nu ikväll Aschton Kutcher är ju inte helt fel heller utan helrätt !! Haha en av anledningar till att man kollar på filmen helt enkelt :)
Har trimmat hästarna i ridhuset idag, både Kitty o Cayenne. Kitty kändes riktigt fin trimmade henne med mkt förvänd galopp och volter o tempoväxlingar och hon blir bara så fin av det ! Cayenne fick hoppa lite enkelt bara och på slutet hoppade hon riktigt fint, hon måste bara hoppa av sig lite för att slappna av och bli mer ridbar fram till hindrena :)
Kitty fick även bli klippt idag, eller vi gjorde bara halva hästen bena går oftast bra men huvudet måste man bremsa o om jag har tur kan jag med ypperst liten möjlighet få klippa öronen......
Ska väll kolla klart på filmen nu !
Pussilusk

2011

Nytt år, nya möjligheter, nya löften och nya problem !
Nyår va fantabolous, började med middag med kära vänner o Fia med hutt o jag har aldrig och allt va de va och för min del blev de ganska mkt dricka på jag har aldrig ..... Sen vidare till Jönköping och träffade flera gammla klasskompisar sen typ 7 - 9an i kompisar sen ponnytiderna och ja en lyckad kväll helt klart ! Blev utgång tillslut alltså, funderade länge på att stanna kvar o bara ta de lugnt men vi ändrade oss ! Träffade även mkt nytt roligt folk !
Nu är det väll dags att bege sig mot ridhuset och köra första ridpasset för i år och hoppas på att det fortsätter i samma spår som förra slutade förutom hästar som hoppar över till andra hästar ........
Puss och god fortsättning !

RSS 2.0