Hoppdag ! :)

Hoppat Cayenne o Kittyn idag, eftersom de vilat o gått lite lugnare nu så fick det räcka med en 5,5a :) Först ut va Kitty den bästa :) Hon hoppade toppenfint verkligen, hon hoppade fina språng o jätte fint genom ryggen ! Ngra språng öppnade hon upp bak som fasen och oj vilken känsla man får på den hästen extra mkt med de bakbenen eftersom honj oftast är lite knipt, synd att man inte filmade idag ! Red henne först lite med en graman i kors, den från v. bettring fäst i h. sidda av sadelgjorden och den från h. bettring fästs i v. sida på sadelgjorden, hon funkar mkt bättre med det, blir ett bättre stöd och mjukare :)
Sen va det Cayennes tur, hon va sviinfin på marken när vi red fram, brukar ha en graman på henne för hon är så stark men red helt utan och hon har allt börja lära sig nu, blivit stadigare i munnen o inte lika stark och låst som hon lätt blir. Hon bockade dock som ett as när vi kom till galopp, men det är smällar man får ta hon är trots allt väldigt speciell :) Hon börjafde jätte fint på krysset när vi hoppade fram, lyssnade fint och hoppade igenom bra o jag va i chock kan jag lova Cayenne är den pigga o bråkiga hästen i stallet i vanliga fall ! Men sen kom vi ju då till 5,5an .... Började super men sen fattade hon och kastade sig igenom utan att hoppa igenom kroppen, hon blir slarvig när hon blir så het att hon bara kastar sig igenom ... Det är mkt jobb kvar på henne, men jag står fast vid att det är en svårklasshäst ! Hon tar aldrig i och vill så himla mkt :)
Efter hästarna har man ju ett liv, även om det inte känns så ibland ... Denna kväll ska man tillbringa den med Filippa, Amanda, Sara och oj va kul vi ska ha, som vanligt ! Ska väll hyra film och ha en allmänt bra dag helt enkelt :)
Pussilusk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0